fredag den 11. december 2009

Swarovski på ALT


Det er ikke nogen hemmelighed at jeg elsker Swarovskisten! Jo mere bling jo bedre :D
Og når man så tilmed bevæger sig i en verden af skøjteprinsesser ja så er dragter med både 2- og 3000 sten altså ikke noget at snakke om.
Det har ikke alene sat sine spor i skøjtehallen, men også på det tøj pigerne har på til dagligt. Og eftersom ingen af de mangler noget som helst i øvrigt bliver en af julegaverne en cardigan costumized med Swarovski.
Jeg har købt en helt simpel grå cardigan i H&M og skal nu igang med den store forvandling...


Jeg ved ikke helt endnu hvad jeg vil gøre med trøjen, men jeg surfede lidt rundt på nettet igår og vil lade mig inspirere af disse

Jeg er helt vild med den sløjfe der er vist på denne cardigan fra bluefly.com. Det ser meget sødt ud synes jeg.

SkøjtedragterEr blevet fuldstændig bidt af at lave pigernes skøjtedragter. Hidtil har min mor syet dragterne og jeg har tegnet dem og pyntet dem. Men nu har jeg altså tilmeldt mig et sykursus så jeg selv kan lære det, samt lære at lave flere komplicerede designs.
Der er så mange smukke stykker skøjtemusik og så mange smukke dragter man kan lave dertil.
I år løber Sofie til Pour una cabeza af Gardell, en smuk smuk tango som hun har disse 2 dragter til.


På Sofies hjemmeside, kan man se de dragter hun har haft de foregående sæsonner.

Også Kamille er begyndt at løbe konkurrencer nu, og hendes dragt ser således udChristmas in the garden


Jeg bruger det meste af min tid på eksamenslæsning og pigernes skøjteløb i øjeblikket....en i går nød jeg en formiddag i haven mens regnen silede ned. Fik vinterputtet de roser der har brug for varme om fødderne henover vinteren og lavet dette lille bord så gæster og forbipasserende også har lidt kønt at kigge på :-)

Gamle julekugler, gamle franske kageforme lidt fyrfadslys og en enkel hvid stedmoderblomst har fundet vej ind i minidrivhuset...