lørdag den 24. marts 2012

Pottery Barn

Ok så længe jeg har interesseret mig for boligindretning og så længe jeg har læst amerikanske boligblade har jeg forbandet amerikanerne og deres adgang til Pottery Barn.

Der findes præcis den stil man ønsker i ALT

Shaker, Cottage, Shabby Chic, modern, eller drømmer om at bo som en Ralph Lauren eller Lexington reklame så er Pottery Barn stedet du skal finde dine møbler og grundtilbehør som du så mixer med dine egne unikke fund og ideer.

I et forsøg på at lade som om at de ikke eksisterer og jeg intet har at være bitter over har jeg ignoreret deres hjemmeside og i stedet taget til takke med Ikeas tamme efterligninger eller Lene Bjerres og Ilvas gode men alt for dyre efterligninger og været stort set ulykkelig indeni :D

MEN så kom Pinterest og det sted kommer til at koste mig alle mine (og gemalens) knaster for for pokker hvor bliver man inspireret på det sted! og så alle de amerikanere og deres organiseringsevner i deres hjem - jeg skulle bo der skulle jeg!

Faldt over denne reol - pinnede den og tænkte må finde noget at bruge den til!
Søgte i loppebutikker på nettet etc og fandt ikke noget der var nært så godt og hvis det var var det alt for dyrt ( fuck fil de fer selv om den butik har de smukkeste ting ;-)!)
Tilbage til mit board på pinterest og tænkte " jeg må kunne finde ud af hvor pokker den stammer fra"
and guess what - the shit is from Pottery Barn - Damn U USA tænkte jeg og overvejede straks om jeg kendte nogle derovre der lige kunne sende den hjem til mig uden det blev for dyrt

MEN så logger jeg ind på potterybarn.com og the første der møder mig er dette pop up vindue


Og så med 50 % på shipping - OOohhhh Myyyy - jeg er lykkelig igen.

gennemgår hjemmesiden i detaljer og shopper løs - de ordner taxes, shipping og alt jeg skal bare være hjemme når DHL kommer.
Nogle af mine varer var i "backorder" så tænker der går laaang tid og indser at mine planer med reolen ligger langt ude i fremtiden men den der venter vinder eller noget...
Bestiller på en søndag - sidder fredag på job og modtager en sms "Din pakke er forsøgt leveret af DHL gå ind på DHL og arranger genlevering" Juhuuuuu men hov det er fredag og min reol skal ikke sove alene i en lagerhal i lufthavnen. Får manden til at ringe til DHL og overtale dem til at vi må hente den om aftenen og voila


Alle mine varer, swarovski stenene og make up'en, øjenvipperne og limen osv osv osv har fået et nyt fint hjem.......<3 nu mangler jeg bare at få alle varerne på plads

Isn't it pretty?

Barbie Vintage Prints

Jeg faldt over dette smukke værelse en dag på pinterest og straks blev jeg forelsket i de smukke vintage mode print i baggrunden.
Ældste datter bliver 13 til sommer hvilket også betyder at væreslet efterhånden trænger til at blive mere inspireret af hvem hun er og interesserer sig for end moderens hang til Cath Kidston blomstrede tapeter og afskallede loppefund.

Heldigvis har jeg opdraget en pige med god smag! Hun er vældig interesseret i mode (mormor's designer-gener har smittet) og går som alle andre teenagere mest op i hvordan resten af familien måske kunne flytte i kælderen så hun kan få et værelse til sko et til tøj et til seng og et til hendes egen stue :D

Men da jeg vidste hende dette billede var hun helt med på ideen og kan måske godt se at hun så kan nøjes med 1 værelse :-)

I min jagt på billederne på vagten fandt jeg ud af at disse billeder er Vintage Barbie Fashion prints af Robert Best (læs evt her http://onehautekid.blogspot.com/2009/11/win-set-of-vintage-barbie-fashion.html)  og bestemt ikke er hverken billige eller nemme at skaffe.

Meeen thank God & Heaven for Google & 7even elleven!

For se her i størrelsen 500 x 500 fadt jeg disse Barbie prints fra serien samt andre af hans tegninger der bestemt også vække lykke hos prinsessen. Købte noget passende cremefarvet og tykt papir og klikkede print! Så nu mangler jeg bare rammerne og nå ja at pille alt det gamle tapet ned fra hendes værelse!




  


Ja så nu er det vist bare at komme i gang med arbejdet!