mandag den 9. april 2012

Indpakning - musik

En af mine varer er klipning af musik....
De fleste skøjteprinsesser har deres helt egne små designede cd-holdere med billede osv til deres konkurrence cd'er men det skal jo ikke forhindre dem i at modtage deres konkurrence musik med stil....


Færdig foldet - men ikke færdig indpakket

Trin 1 - foldning af papir
indeni,  en lille tekst om deres musik
Her er det "teksten" der oprindeligt blev sat til
"dance macabre"





"favors" små sten der vil passe til den dragt løberen skal have til musikken
En lille farveblyant med sten i enden og en tegnestift med samme


Færdig!

Vareindpakning

Åh jeg håber at alle nogle af jer kreapiger derude finder vej forbi dette indlæg for jeg er nemlig nysgerrig - nysgerrig på hvordan i pakker ind? fødselsdag, varer, jul eller bare fordi i ikke kan lade være :-)

Jeg har en lille internetvirksomhed som sælger alverdens ting en skøjte/danse/gymnastik-prinsesse har brug for. Når jeg så sender varer ud eller får afhentet varer gør jeg rigtig meget ud af indpakningen - jeg gider jo heller ikke selv købe noget og så få det leveret i en kedelig plastikpose.

Og hvis der er noget der imponerer mig så er det hvor mange fine pakker jeg selv har modtaget når jeg har købt stort og småt ude i blogland - af mærkelige årsager har jeg altid glemt at tage billeder af det og det er jo dumt :-(

det her ville virke til mine produkter

Simpel og sødt - en måde jeg bruger tit med stempel-navn og hilsen




"tag it" med en fin svane eller
alt muligt andet....







Mmmmm - sødt...




Dekorer selv?

http://zakkalife.blogspot.com/2008/12/craft-project-creative-gift-wrap.html
Denne er smuk omend nok ikke så egnet til at blive sendt ud
 fandt der her:
http://zakkalife.blogspot.com/2008/12/craft-project-creative-gift-wrap.html



De næste par dage vil jeg tage billeder af det jeg sender ud og poste her - håber i har lyst til at dele noget af jeres med mig også :-)

happy wrapping








En lille smule stolt

Har man lov at være en gang imellem....

Jeg har endeligt fået lavet mit helt eget Svarowski Farvekort til de sten jeg sælger i min lille business - Og jeg er selv ganske godt tilfreds! Synes det er blevet lækkert og enkelt at se på og så indeholder det alle de farver jeg har på lager. Meningen er at der oven på papiret det er printet ud på ( har brugt kassen! på noget rigtig tykt og lækkert cremehvidt papir) lægges et gennemsigtigt ark  hvorpå stenene sættes oven på deres plads. På den måde kan man nemt løfte det ark op og placere stof/dragt eller andet under den sten man ønsker og se om den passer til - meget bedre end at klistre stenen direkte på papiret hvor den så er helt og aldeles fikseret og svær at fornemme farven på.... voila!