tirsdag den 27. marts 2012

Gangen - stadig sort hvid

Har før skrevet om at min sort-hvide periode for længst er forbi, men så åbenbart ikke alligevel. For lige nu står gangen for tur og selv om jeg har haft alt ude købt nye møbler og tilbehør revt tapeten ned ja så er jeg endt i præcis samme tema og farveskala som før! Men hvad det vidner dog bare om at jeg trods alt har været meget tilfreds med det før...

Undlader at vise et før-billede for hold op hvor gulvet var skallet af, væggene var ikke hvide og intet havde sin plads!

valg af tapet:
med vilje ikke samlet ...

Jeg har de sidste 6 år haft et sort og hvidt tapet fra Ferm Living hængende i gangen og havde egentligt forestillet mig at jeg ville finde på noget andet...men nej! har skiftet tapetet ud med de rester jeg havde for at få et "nyt" frisk og rent look men det er altså præcis det samme. Nu er jeg bare en smule trist over at jeg ikke har mere og kan intet sted på nettet finde en rest eller gamle ruller til salg.

ser du det et sted ved du præcis hvor du skal sende det hen

inderside af dør
                  
en stribe tapet på den ene væg
  


Opbevaring:
Som de fleste andre (børne)familier i det her land mangler vi opbevaringsplads!! Vi har ligesom 2 gange opgangen (vi bor i villalejlighed på 1+2 sal) og selve gangen i vores lejlighed. Har tidligere af uransagelige årsager insisteret på at vores tøj og sko har været opbevaret INDE i gangen og ikke ude i opgangen, men efter 10 år med vasketøj der ingen plads havde, sko indenfor og jakker der flød alle steder har jeg besluttet at det kaos kan godt få lov at rykke uden for døren og så kan jeg få en gang der fungerer til det jeg har behov for!

allervigtigst var opbevaring til vasketøj, gavebånd, kamera, småværktøj osv OG alle mine swarovskisten og make up mv til videresalg.

I Jysk havde jeg set denne her
Det er sjældent jeg faler over noget i jysk vil jeg sige, og for pokker hvor er det rædselsfuldt med det der stof i kurvene, men reolen har potentiale og sådan her er hvordan den er endt med at se ud hjemme hos os

væk med stof ind med manillakort med stemplet tekst - meget bedre!


Ovenover hænger "lagerreolen" er helt vild med at jeg nu har fået sted hvor mine varer er fremme og hvor jeg kan stå og pakke dem og nemt komme til dem når kunder har forespørgelser om lagerstatus etc. og derfor ikke stående i resten af huset i papkasser eller gemt væk i kælderen. Man skal ikke gemme det man ønsker at sælge væk - energien skal kunne komme ind og fange det og tage det med ud - det må være god Feng Shui :-)

Og eftersom jeg selv elsker det jeg sælger er det blevet en ren fornøjelse nu hver gang jeg kommer hjem at blive mødt af dette synIsn't it pretty?

Detlajebilleder gang

pinboard


styr på indpakningsartiklerne


dørhåndtag


plads til nøgler & hundesnor

Sorte konvolutter sat på væggen med "elefantsnot" deri ungernes buskort, skolesedler samt "pligtkort"

Madonna, lampen og kalenderen på toppen af kommoden